Ja Valman kotoa seuraavanlaisia kuulumisia:

 

Heippa!

Me täällä Valman kanssa kaupalla purkaillaan mätsärissä olleita tavaroita ja selvitellään loman aikana tulleita tilauksia ym. Tossa se leikkii ja välillä nukkuu. Ihanan rauhallinen pentu se on, ei meillä ole ollut ennen noin rauhallista tapausta. Ainoa että eilen illalla se nukkui pitkät nokoset ja se sitten kostautui, aamuneljästä on oltu hereillä kun neiti puuhasteli kaikkea kellon soittoon asti...

Kauhea huuto alkaa kuulua kun häviän neidin näköpiiristä, vaikka olisin tässä kaupassa sisälläkin. Sitten kun se näkee mut niin rauhottuu. Tässä vähän opetellaan pikkuhiljaa, onhan sen joskus opittava kuitenkin olemaan yksin.
Ruokahalu sillä on tosi hyvä, ei ole kuppiin jäänyt tavaraa. Eilen se keksi Nickyn kupin ja siinä ehti mennä Niksulta lasangetet ja pari kuivanappulaa ennenkun ehsin toppuuttamaan.

Suuruuden hullu se vähän on, Lucan 1 kg painoista dummya pikkuneiti koitti eilen raahata, mutta ei oikein vielä liikkunut. Luca sitten oikein vie leluja pienen eteen että leikitään yhdessä, ja koittaa juoksuttaa Valmaa, muttei noin pienillä jaloilla oikein pysy perässä. 
Eetun päällä saa jo kiipeillä, mutta maitoa ei Eetusta herunut (Valma kyllä yritti kovvasti imeä) ja Nicky pitää vielä pientä etäisyyttä. 
Mutta silläkin jo häntä heiluu kovasti kun pentu menee haistelemaan.

Yläkerran aulassa on melkein lattiaan ulottuva peili, ja siellä on Valman paras kaveri. Se koittaa komentaa peilikuvaa leikkimään, mutta kun se ei vaan tule.

Jami

PusuNauruSilmänisku

 

Kiitos paljon Jami ja Mikko kuulumisista sekä Valman kodista.
Haleja paljon ihanalle neitoselle.

Nähdään pian :)

 

Anu ja lauma